Sanal Cadılık ve Büyücülük Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sanal Cadılık ve Büyücülük Platformu

Okulumuzun açılması için gerekenler; Her binadan en az 3'er öğrenci olmalı ve tüm profesörlükler dolmalı. Kısa zamanda rp dolu dönemler dileğiyle...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lalita Regina Widmore...

2 posters
YazarMesaj
Lalita Regina Widmore
Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi & Bina Başkanı
Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi & Bina Başkanı
Lalita Regina Widmore

Özel Yetenek : Metamorfmagus...

Büyücü Bilgileri..
Galleon Galleon: 100
Uçuş Hızı:
Lalita Regina Widmore... Left_bar_bleue0/1000Lalita Regina Widmore... Empty_bar_bleue  (0/1000)
RP Gücü:
Lalita Regina Widmore... Left_bar_bleue0/100Lalita Regina Widmore... Empty_bar_bleue  (0/100)

Lalita Regina Widmore... Empty
MesajKonu: Lalita Regina Widmore...   Lalita Regina Widmore... Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 4:59 pm

Ad: Lalita Regina
Soyad: Widmore
Kişisel Özelikler:

> Sinsi
> SoğukkanLı
> BenciL
> HırsLı
> Şımarık
> İdealist
> Yeri Geldiğinde Kalpsiz
> Acımasız
> Sadece sevdiklerine değer veren...
> Zeki
> TembeLAile Özgeçmişi:

Elisha ve Aaron çiftinin tek kızı olarak Londra'da dünyaya geLmiştiR... Çocukluğunu her istediğini elde ederek geçirmiş olmakla beraber bu yüzden fazlasıyLa şımarık bir kızdıR.. AkLı şeytanca işlere kolay çalışıR, yalan ve hırsı seveR...
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka

Savaş Tarafın : Godric Gryffindor

Büyücü Bilgileri..
Galleon Galleon: 1000
Uçuş Hızı:
Lalita Regina Widmore... Left_bar_bleue1000/1000Lalita Regina Widmore... Empty_bar_bleue  (1000/1000)
RP Gücü:
Lalita Regina Widmore... Left_bar_bleue100/100Lalita Regina Widmore... Empty_bar_bleue  (100/100)

Lalita Regina Widmore... Empty
MesajKonu: Geri: Lalita Regina Widmore...   Lalita Regina Widmore... Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 4:58 pm

Sende soğuk birşeyler hissediyorum. Tam olarak ne olduğunu ilk başlarda anlıyamamıştım ama kumaştan asil ve narin tenim saçlarına dokunduğunda anladım ki işte buldum binasını. Sinsi, bencil, acımasız. Salazar seni çok severdi...

Slytherin

Lalita Regina Widmore...
1 sayfadaki 1 sayfası