Reese Cyrus 1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 26 Nerden : ##Hep Hogwarts'ta olacağım## Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı her zaman kazanır! RP Sevgilin : yanlızlık şu anda :( Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Reese Witherspoon Cuma Ağus. 22, 2008 1:28 pm | |
| Ad: Reese Soyad: Wtiherspoon Kişisel Özelikler: Reese derslerine çok önem verir. Tamam eğlencelidir ama onun için ilk sırada dersleri yer alır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok sever. Çok kitap okur. Yararsız olduğunu bildiği şeylerden uzak durur. Dersleri çok iyidir. Bu yüzden herkes ona Hoca Hanım der. Arkadaşlarına ödevini yaparken yardım eder. Daha doğrusu ödevi neredeyse o yapar. Herşeyden vazgeçer ama arkadaşlarından asla. Böcürt'ü tüm derslerden zayıf not almasıdır. Aile Özgeçmişi: Aile safkandır ve Godric Gryffindor'un soyundan geldiği söylenmektedir. Hepsi Gryffindor yada Ravenclaw'da kalmıştır. Hepsi Z.Y. üyesidir. | |
|
Seçmen Şapka Seçmen Şapka
Mesaj Sayısı : 12 Savaş Tarafın : Godric Gryffindor Kayıt tarihi : 29/08/08
Büyücü Bilgileri.. Galleon: 1000 Uçuş Hızı: (1000/1000) RP Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Reese Witherspoon Cuma Ağus. 29, 2008 5:11 pm | |
| Hımm derslerden zevk alıyosun ha. Açıkçası ben dersleri pek sevmem. Kitap okumaktan da hoşlandığını daha başına konmadan farketmiştim. Belki de daha fazla konuşmaya gerek yoktur. Başına konduğumda korkularını farketmesem daha fazla düşünebilirdim. Ama sonuç ortada...
RAWENCLAW
| |
|