Sanal Cadılık ve Büyücülük Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sanal Cadılık ve Büyücülük Platformu

Okulumuzun açılması için gerekenler; Her binadan en az 3'er öğrenci olmalı ve tüm profesörlükler dolmalı. Kısa zamanda rp dolu dönemler dileğiyle...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Reese Witherspoon

2 posters
YazarMesaj
Reese Cyrus
1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
1. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Reese Cyrus

Kadın
Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı her zaman kazanır!
RP Sevgilin : yanlızlık şu anda :(

Reese Witherspoon Empty
MesajKonu: Reese Witherspoon   Reese Witherspoon Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 1:28 pm

Ad: Reese
Soyad: Wtiherspoon
Kişisel Özelikler: Reese derslerine çok önem verir. Tamam eğlencelidir ama onun için ilk sırada dersleri yer alır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok sever. Çok kitap okur. Yararsız olduğunu bildiği şeylerden uzak durur. Dersleri çok iyidir. Bu yüzden herkes ona Hoca Hanım der. Arkadaşlarına ödevini yaparken yardım eder. Daha doğrusu ödevi neredeyse o yapar. Herşeyden vazgeçer ama arkadaşlarından asla. Böcürt'ü tüm derslerden zayıf not almasıdır.
Aile Özgeçmişi: Aile safkandır ve Godric Gryffindor'un soyundan geldiği söylenmektedir. Hepsi Gryffindor yada Ravenclaw'da kalmıştır. Hepsi Z.Y. üyesidir.
http://gercekhogwarts.turkforumpro.com
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka
Seçmen Şapka

Savaş Tarafın : Godric Gryffindor

Büyücü Bilgileri..
Galleon Galleon: 1000
Uçuş Hızı:
Reese Witherspoon Left_bar_bleue1000/1000Reese Witherspoon Empty_bar_bleue  (1000/1000)
RP Gücü:
Reese Witherspoon Left_bar_bleue100/100Reese Witherspoon Empty_bar_bleue  (100/100)

Reese Witherspoon Empty
MesajKonu: Geri: Reese Witherspoon   Reese Witherspoon Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 5:11 pm

Hımm derslerden zevk alıyosun ha. Açıkçası ben dersleri pek sevmem. Kitap okumaktan da hoşlandığını daha başına konmadan farketmiştim. Belki de daha fazla konuşmaya gerek yoktur. Başına konduğumda korkularını farketmesem daha fazla düşünebilirdim. Ama sonuç ortada...

RAWENCLAW

Reese Witherspoon
1 sayfadaki 1 sayfası