Seçmen Şapka Seçmen Şapka
Mesaj Sayısı : 12 Savaş Tarafın : Godric Gryffindor Kayıt tarihi : 29/08/08
Büyücü Bilgileri.. Galleon: 1000 Uçuş Hızı: (1000/1000) RP Gücü: (100/100)
| Konu: Seçmen Şapka Cuma Ağus. 29, 2008 4:47 pm | |
| Bu sapka, dersiniz, cirkin mi cirkin! Ama oyle hemen karar vermeyin. Toz olurum varsa benden guzeli, Essizim kendimi bildim bileli, Ne kasket dinlerim ne de silindir, sampiyonluk kacmaz, hep bana gelir. Hogwarts okulunda Secmen sapka’yim, Her gun, her ay, her yil baska baskayim. Karsimda soyle bir urperin biraz Dunyada hicbir sey gozumden kacmaz. Eger gecirirsen beni basina Gidecegin yeri soylerim sana. Seni Gryffindor’a yollarim belki, Zamanla olursun aslanin teki, Yigittir orada kalan cocuklar, Hepsinin yureg, nah, mangal kadar. Belki de dusersin Hufflepuff’a Haksizligi hemen kaldirip rafa Adalet ugruna savas verirsin Her yere mutluluk goturmek icin. Ravenclaw kismetin belki, Oradakilerin hic cikmaz sesi, Mantiktir onlarca onemli olan, oyleyse kurtulurlar tum sorunlardan. Dusersin belki de Slytherin’e sen, Bir baskadir sanki oraya giden, Amaclari icin neler yapmazlar Aciklasam bitmez sabaha kadar. Giy kafana beni! cekinme sakin! Birinci kosul bu: Korkmayacaksin! Hic kimseye gelmez kotuluk benden, sapkalar icinde en uysalim ben. | |
|